Kennismaking en plaatsing

Wij vinden het leuk als u bij ons binnen stapt om een kijkje te komen nemen. Wij zullen u dan rondleiden.

Voor een plek op het kinderdagverblijf adviseren wij u om vroegtijdig in te schrijven, aangezien wij op dit moment een lange wachtlijst hebben. Zodra wij het door u ingevulde en ondertekende inschrijfformulier en het inschrijfgeld hebben ontvangen, sturen wij u een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving. Wij zullen u ongeveer twee maanden van tevoren schriftelijk meedelen of de plaats beschikbaar is en hopen daarbij zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te kunnen komen. 

De minimale afname op het kinderdagverblijf is 1 dag, ditzelfde geldt voor de BSO. Op de Humpie Dumpie geldt een minimale plaatsing van 2 dagdelen (2 ochtenden). per week. Hierdoor blijft de continuïteit gewaarborgd zodat het kind vertrouwd blijft met de pedagogisch medewerkers.

Wij bieden ouders de mogelijkheid hun kind extra naar het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of BSO te brengen, indien een plaats beschikbaar is. Wij verzoeken ouders dit minimaal 3 dagen van tevoren aan te geven. Ook is het mogelijk om een verzoek in te dienen om een dag te ruilen. Het ruilen van een opvangdag is mogelijk binnen dezelfde week van de opvangdag. Vakanties kunnen niet geruild worden.